Leuk armbandje voor sinterklaas surprise

Met school gaan we weer een Sinterklaas avondje houden met de gebruikelijke surprises en cadeautjes. Ik zal een cadeautje moeten gaan geven aan Karlijn. Zij is echt een sieraden fanatiekeling. Op haar briefje staat ook dat ze dat wil, een armbandje. Het zal nog lastig gaan worden voor mij om een armband te vinden die ze niet reeds heeft, volgens mij heeft zij de halve juwelier leeggekocht in de stad.

Enfin, ik ging dus maar kijken op het internet of ik ergens niet met een super uniek armbandje op de proppen kon komen. In mijn zoektocht stuitte ik op de website ik bensieraden.nl Een website met een vrij groot assortiment vintage en handgemaakte sieraden. Echt sieraden waarvan ik zoiets heb, wow dat heb ik nog nooit eerder gezien.

-> Ikbensieraden.nl: online armbandjes webwinkel

Specifiek leek een slaven armband me wel wat. Een speciaal type armband waar internationale sterren en beroemdheden zoals Jennifer Aniston, Sandra Bullock en Vince Vaughn reeds mee gespot zijn. Normaal zijn deze peperduur, maar bij ikbensieraden echt betaalbaar te noemen.

-> IkBensieraden.nl: alle slavenarmbanden

Specifiek koos ik het model open natuurstenen turkoois. Prachtig armbandje voor nog geen 15 Euro. En daar liet ik het niet bij. Ook een zilveren bamboe slavenarmband heb ik direct bijbesteld. Daarmee kwam de totaal rekening op minder dan 30 Euro uit, goed te doen toch?

Ik had de sieraden al binnen een dag of twee in huis. Meer dan genoeg tijd voor de surprise avond dus. Nu nog een leuk gedicht schrijven, dat is beduidend moeilijker. Maar ik ben er wel vrij zeker van dat Karlijn blij zal zijn met haar cadeau. Ik heb haar nog nooit op school zien rondlopen ook maar met enigszins vergelijkbare sieraden. Dus sowieso zal het een aanwinst zijn voor haar collectie. Enfin ik houd jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.